ECTS
5 crédits
Composante
Faculté de pharmacie
Description
Session intensive fin avril/ mai
- 2 groupes de niveau (suivant effectif)
- 32 heures de cours au total
- 2 journées de 4h de cours/semaine
- 2 enseignants : Caroline Wemyss et Gregory Nickson
Objectifs
Programme : communication en anglais écrite et orale
- en contexte de spécialité (nutrition/santé)
- en contexte professionnel (présentations orales, recherches de stage et d’emploi (CV, entretiens, etc)
Main objectives
• study scientific language and vocabulary relating to topical issues (food safety, related diseases, diets and health…)
• Practice speaking in different situations relating to your professional field of expertise (role-plays, presentations)
•develop listening (podcasts, videos) and writing (reports) continuous assessment (oral comprehension, presentations, specific vocabulary, etc.)
•revision on Moodle with additional information links and videos
•Expected level at end of training course : B2/C1
Informations complémentaires
Responsables de l'UE :
Gregory NICKSON : gregory.nickson@umontpellier.fr
Sonia CHALBI : sonia.chalbi@umontpellier.fr